Riche Next Door

Restaurant Brasserie Riche Next Door biedt 70 zitplaatsen binnen en 60 op het buitenterras. Ons bedrijf is uitstekend geschikt voor 'private dining', maar tevens voor besloten avonden met uw bedrijf, familie, vereniging of vrienden. 

U parkeerd als gast veilig op eigen terrein voor auto's, fietsen en motoren.

Lazy Sunday afternoon met Live Music!

 

Hou onze Facebook page in de gaten voor de nieuwe Lazy Sunday data.

 

Openingstijden:

Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur. Keuken geopend tot 20:30 uur.

 

 

U kunt onze menu kaart online bekijken op www.riche-nextdoor.nl

De centrale ligging van hotel Riche, nabij het centrum van Valkenburg, is geweldig. Verschillende bezienswaardigheden liggen op loopafstand, maar u kunt hier ook genieten van de groene heuvels die Limburg en Valkenburg rijk is. Hotel Riche telt 55 comfortabele kamers die allemaal voorzien zijn van een telefoon, kleurentelevisie, bad of douche en toilet.

30073340_10215941558354720_2231281246903303439_o.jpg


Daarnaast beschikt Hotel Riche in Valkenburg over een sfeervol en ruim restaurant, een gezellige bar voldoende parkeergelegenheid.

Voor zowel de zakelijke gast als toerist biedt het hotel volop mogelijkheden. U kunt hier in alle rust genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. Tel de mooie ligging en vriendelijkheid van het personeel bij elkaar op en u weet dat Hotel Riche de ideale uitvalsbasis is voor een weekendje of midweek weg naar Valkenburg.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in

fb iconLog in with Facebook