65 jarig jubileum

 

Hotel Riche viert haar 65 jarig jubileum en daarom hebben wij voor deze gelegenheideen speciaal arrangement gemaakt.
Wacht dus niet langer en lees snel verder.

Klik hier voor het arrangement

Riche frontaanzicht

Al 65 jaar een begrip in Valkenburg,  inmiddels 4 generaties gastheerschap staan borg voor een ontspannen verblijf.

 Het hotel beschikt over 55 kamers met privé-faciliteiten in diverse prijsklassen, eenvoudige basis kamers tot junior suites, Toeristen, gezinnen, zakenmensen en gasten op doorreis,  de "Valkenburg " kenners weten ons te vinden.

Dagelijks serveren wij u een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant.  Voor lunch en diner kunt u terecht in onze brasserie "  Riche Next Door ". Grotere groepen en partijen tot 120 personen zijn welkom in ons hotel restaurant " Richelieu ". Uiteraard is er een gezellige bar  voor een lekker biertje of een likeurtje. Hier is ook een aparte rokersruimte.

WiFi is beschikbaar in al onze openbare ruimtes en op alle kamers.

Door onze vroege ontbijtservice v.a. 06.00 uur zijn we een pré voor de zakelijke en actieve gasten die er vroeg op uit willen, dit spreekt dan ook aan bij de vele deelnemers van fiets -en wandelevenementen in onze regio.Hotel Riche is direct gesitueerd aan de rand van het gezellige centrum (100 meter) van Valkenburg aan de Geul. uw auto of motor staat veilig op onze parking en ook de fiets kan in de afgesloten garages.

De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel. Daarnaast kunt u de mooiste wandel -en fietsroutes starten bij onze voordeur!

Richevroeger

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in

fb iconLog in with Facebook