Laagste prijs gegarandeerd

Familie Hotel Riche

Al 65 jaar een begrip in Valkenburg,  inmiddels 4 generaties gastheerschap staan borg voor een ontspannen verblijf.

Klik op de foto voor meer info

 

 Het stadshotel Riche, ligt op slechts 100 meter van het gezellige centrum bieden wij u 55 kamers met privé-faciliteiten in diverse prijsklassen, eenvoudige basis kamers tot junior suites, Toeristen, gezinnen, zakenmensen en gasten op doorreis,  de "Valkenburg " kenners weten ons te vinden. U parkeert uw auto veilig op onze eigen ruime parkeerplaats direct tegenover het hotel.

Dagelijks serveren wij u een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant.  Voor lunch en diner kunt u terecht in onze brasserie "  Riche Next Door ". Grotere groepen en partijen tot 120 personen zijn welkom in ons hotel restaurant " Richelieu ". Uiteraard is er een gezellige bar  voor een lekker biertje of een likeurtje. Hier is ook een aparte rokersruimte.

WiFi is beschikbaar in al onze openbare ruimtes en op alle kamers.

Door onze vroege ontbijtservice v.a. 07.00 uur zijn we een pré voor de zakelijke en actieve gasten die er vroeg op uit willen, dit spreekt dan ook aan bij de vele deelnemers van fiets -en wandelevenementen in onze regio.

De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel. Daarnaast kunt u de mooiste wandel -en fietsroutes starten bij onze voordeur!

zlsm
Romantische treinreis door het Limburgse landschap

         

        

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Arrangementen

Al onze onderstaande arrangementen kunt u telefonisch, per mail of online bij ons boeken.

Hotel Riche en brasserie Riche Next Door hebben voor u enkele leuke en aantrekkelijke arrangementen samengesteld. Sportief bezig zijn met ons 3-daags wandel en fiets arrangement, Ontspanningsarrangement met o.a. 1 x toegang tot Thermea 2000 en gratis entree bij Holland Casino, een Diner special, of een 3 daags seizoensarrangement.

Wij zorgen ervoor dat u weer écht gaat genieten.

Bij hotel Riche gaat het niet alleen om het aanbieden van het hotel en een bed om te slapen. Met onze arrangementen bieden wij onze gasten een op maat gemaakt "experience".

Je boekt dus niet alleen een kamer, alhoewel dat natuurlijk ook kan, maar je boekt veel meer een belevenis. Lekker actief bezig zijn, of lekker culinair genieten. Alles kan bij Hotel Riche!

Ga direct naar onze arrangementen pagina

×

Log in

fb iconLog in with Facebook